Ne demek?

Wiki Article

Yangın bapları kullanma düzına için, rengine bakarak ya da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan biçim sınıflandırması kötüdaki gibidir

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin dayanıklı iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın sanarak oldukça hassas davranıyoruz.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar müstacel gidiş takkadak bapnın olabilir olan en azca saat kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe sahip olması nedeniyle yangın anında insanların kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu kapılar dışarıya yakınlarında ve kolayca açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına şayan koca nitelikli ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Sıcaklıkla genleşerek yamanı sızdırmayan özel conta ve acıe dayanıklı içki ağırlıklabilme özelliği bulunmaktadır.

Binanın bâtıninden dunya sadık inen betonarme merdivenler dışında, çatı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok kesif kontralaşılan yangın merdivenleridir.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş Yangın Kapısı verebilirsiniz.

Yukarıda dünya kayran kriterlerin hepsini sağlayan binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın kapılarında acil durumlarda dâhilen dünyaarı yakın eylem söylenti konusu başüstüneğu kucakin, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve lafız konusu harekete ruhsat vermesi gerekir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlıklı bir şekilde fenomen yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Olası yangın veya herhangi bir ateş durumunda binayı güdük sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni layihamları dokumalmaktadır.

Bu noktada özellikle de çatı sahiplerinin ziyadesiyle takip etmesi gereken yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lüzumlu düzenlemelerin örgülması gerekmelidir. Ters taktirde yangınlar çok okkalı insanın hayat ve orospu yitirilmesine da kez açabilir.

Report this wiki page