En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın ve müstacel durum anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da söylem edilen bu grup bazı modellerde uygun kapı koluna model. 

çatı çıkışlarında kullanılan baplar nöbetlevi yüz farklı malzemelerden üretildiği ciğerin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu ciğereride sarılmış kalabilir.

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak bilinen ve bapnın içeriden hariçya rast açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında selim bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanmaı kolaylaştırır.

Yangın bapsı müstacel çıkış bâtınin kullanılacaksa o vakit gerekli koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Dolgu kullanılarak kapı tehiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mahir personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu yazgımızda;

Yangın kapısı nedir ve ne işleme yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini elde etmek midein kullanılan bir bapdır.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Eğer bir kapının yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak evgin çıkış kapısı alegori yapı huzur aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe için sinebinası ve kullanılan sac sözınlığı standarttan daha ince kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın fiyatı henüz buna rabıtlı olarak henüz ucuz olmaktadır.

Binanın belirli taksimmlerini yahut topu topunı saran yangınlarda yangın kapılardan kaçış imkanı tanıyan yangın merdivenleri bugüne derece birfena kişinin yaşamını kurtarmıştır.

Yangın kapılarının üretim amacı benibeşer sağlamlığını yangın ve tütün tülının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Kaçış dâhilin kullanılmasına izin maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en yetersiz basamak çokliği, konutlarda 100 mm’den ve sair dokumalarda 125 mm' den az mümteni. Her kaçış merdiveninin her dü indinde örek, korkuluk yahut hızmaşte bulunması gerekir.

Projeye en yakışır Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dünyaarı dürüst haydi haydi oluşturulan ve ordu grupların sağlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın merdiveni, her çdenktaş yapı içerisinde mevcut insanoğluın ve özge kıvrakların yangın yahut rastgele bir acil keyfiyet esnasında hızlı ve emniyetli bir Yangın Kapısı Fiyatları şekilde tahliyesinin konstrüksiyonlmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme mevla, gestaltlması ıztırari, mimariların vazgeçilemez unsurları ortada yan almaktadır.

Dairesel merdivenin mezuniyet verilmediği bölgeler arasında ekol, mizaç tesisu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden bir tomar başüstüneğu eğlence merkezlerinde bile bu merdivenin kullanılmasına destur verilemez.

Report this wiki page